Kanabis
Italia referendum për legalizimin e kanabisit

Italia referendum për legalizimin e kanabisit

Referendumi për dekriminalizimin e rritjes dhe konsumimit të kanabisit në Itali u nënshkrua nga më shumë se 420,000 njerëz në vetëm katër ditë. Ai parashikohet...

286 kg kanabis sekuestrohen në Shkodër

286 kg kanabis sekuestrohen në Shkodër

Policia arrestoi 1 person dhe sekuestroi 286 kg kanabis i njomë, në Malësinë e Madhe, të hënën. Kastriot Guraj, 44 vjeç, banues në Dobraç, Shkodër...

56 kg kanabis sekuestrohen në Fier

56 kg kanabis sekuestrohen në Fier

Policia sekuestroi 56 kilogramë kanabis dhe arrestoi M. Xh., 42 vjeç, në Fier, të premten. I arrestuari e mbate kananisin ne banesën e tij. Gjithashtu,...

12313