tuneli i llogarase

Hapet gara për tunelin e Llogarasë

Hapet gara për tunelin e Llogarasë

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka hapur të shtunën garën për tunelin e Llogarasë. Lajmin e ka bërë me dije kryeministri përmes një postimi në...

Qeveria nis tenderin për Tunelin e Llogarasë

Qeveria nis tenderin për Tunelin e Llogarasë

Qeveria njoftoi të premten hapjen e garës ndërkombëtare për hartimin e projektin inxhinierik të Tunelit të Llogarasë, Projekti i ndërtimit të Tunelit të Llogarasë do...