Pikëpamje

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Pak javë më parë, ish-kryebashkiaku i Kavajës Elvis Rroshi deklaroi se ishte gjykuar në Gjermani por nuk mbante mend se për çfarë dhe nëse ishte dënuar....

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Parku i Lojrave, inagurimi i të cilit u reklamua me këmbëngulje nga Kryebashkiaku Veliaj, tashmë përfundoi. Por, beteja mes dyshes Rama–Veliaj dhe një grupi qytetarësh...

Fituesit e vërtetë të Parkut

Fituesit e vërtetë të Parkut

Sot, Kryebashkiaku Veliaj inaguroi këndin e lojrave në Parkun e Liqenit. Një kënd lojrash i cili mjaftoi t’i shqyeje maskën të vetëquajturve të rafinuar të...

Duke menduar vetmevet si për 1 qershor

Duke menduar vetmevet si për 1 qershor

Mendja, miq, është një çudi e madhe. Sivjet çuditërisht për 1 qershor nuk m’u kujtua se si ngrinim balona (e di që nuk ngriheshin më...

Certifikatomania dhe meritokracia e munguar

Certifikatomania dhe meritokracia e munguar

Bëj shkollën pasi duhet dëftesa. Mbaro universitetin se pa diplomë nuk bën dot. Specializohu se të duhen sa më shumë vertetime për punë. Bëj kurse...

Majko i ngecur në botën e telenovelave

Majko i ngecur në botën e telenovelave

Ish-kryeministri Pandeli Majko këshilloi, përpara pak ditësh, kolegët e tij deputë duke pohuar se nëse nuk miratohet reforma në drejtësi Shqipëria rrezikon të kthehet në...

1 108 109 110 111 112 124