Adriatik Llalla

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Adriatik Llallës

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Adriatik Llallës

Gjykata e Posaçme Antikorrupsion, GJKKO ka shtyrë seancën gjyqësore ndaj ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla, për në 29 korrik. Të premten, GJKKO vendosi edhe gjobitjen e avokatit...

Llalla apelon vendimin e Gjykatës

Llalla apelon vendimin e Gjykatës

Ish-Pryeprokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla ankimoi në Gjykatën e Apelit vendimin për dënimin me burg dhe sekuestrimin e pronave nga Gjykata e Shkallës së parë,...

1234