Protestë
Çfarë fshihet pas Zharrëzës?

Çfarë fshihet pas Zharrëzës?

Qëndrojnë ditë natë aty. Shtrirë përdhe, në të ftohtin e shkurtit dhe shiun litar. Nuk largohen asnjë minutë. As nga vështrimet e habitura të qytetarëve...

1 2 3